Het tegelzetbedrijf

Tegelzetbedrijf G. van den Belt tegelwerken is een klein tegelzetbedrijf dat wordt gerund door Gerrit van den Belt. Tegelzetter Gerrit van den Belt onderscheid zich t.o.v. grote tegelzetbedrijven doordat er geen meerdere tegelzetters tegelijk met uw project bezig zijn.  Bij tegelzetbedrijf  G. van den Belt zijn de communicatielijnen kort en worden de wens van de klant zo goed en snel mogelijk verwezenlijk.

G. van den Belt tegelwerken richt zich met name op particulieren en het midden en klein bedrijf in de regio kampen, zwolle, dronten en genemuiden. Het betegelen van badkamers, keukens, showrooms, woonkamers, ontvangstruimten, zwembaden, maar ook renovatieprojecten en buitenwerk worden door G. van den Belt ter hand genomen.  De uitgesproken vakkundigheid en ervaring staat garant voor perfecte montage en tegelzetwerk van hoog niveau.

In samenwerking met de installateur wordt uw oude badkamer een droombadkamer, uw oude keuken een droomkeuken. Tegelzetbedrijf G van den Belt tegelwerken verzorgt de complete renovatie. Van afbreken van de oude tegels, het vlakzetten van de oude muren, ondermetselen van de douche, bad of keuken, tot het afwerken van het plafond met de verlichting.

In overleg met de klant worden de belangrijkste zaken vooraf besproken en vastgelegd in een vrijblijvende offerte die altijd aansluit bij uw wensen. U heeft al een idee in uw hoofd? Wilt u graag weten wat de kosten zijn? Doe dan nu een offerte aanvraag voor het betegelen van uw vloer of muur!

Menu

Voordelen G. van den Belt

- Korte communicatielijnen
- Jarenlange ervaring
- Vakkundigheid
- Uitstekende service
- Lokaal actief

Offerte

Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave. U kunt naast telefonisch contact met ons opnemen ook gebruik maken van het offerteformulier.

Contact

Dirkje Kerkemaat 20
8277 AT Grafhorst

Tel. 06-53543363

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 


Gehost door: B&S Media Internetmarketing